Få flere personlige visninger under boot Düsseldorf

Båtsøk.no gjentar suksessen fra Båter i Sjøen og Cannes Yachting Festival, og utvikler en kampanjeside der båter med norsk representant under boot tagges opp, og lar brukerne forespørre visning av norsk forhandler under messen. Du får konkrete leads/besøkende, og når interessenter som kanskje ville gått forbi?

Se kampanjesiden fra Cannes Yachting Festival

Vi gjør dine båter synlig for sterkt interesserte kunder

Under Cannes Yachting Festival samlet vi 93 båter, og fikk flere leads, men også mange besøkende som valgte å orientere seg, sammenligne de ulike båtene og bli bedre kjent med forhandler.

Vi markedsfører nettsiden aktivt

Vi markedsfører kampanjesiden på FINN Båt, Facebook, Google, samt gjennom våre kanaler på Båtens Verden.no, Båtsans.no og Båtsøk.no. I tillegg skriver vi redaksjonelt om tjenesten og kampanjesiden.

Det betyr at dine båter også blir eksponert ut over at norske besøkende benytter forespør visning-tjenesten. Estimert rekkevidde for kampanjen er 40 000.

Vi gjør alle oppdateringer

Vi tar oss av publisering og vedlikehold av alle oppføringer, med jevnlig vedlikehold gjennom året. Vi bruker oss primært av importør/produsent sin nettside for å gjøre disse.

Vi jobber også med søkemotoroptimalisering og manuelle tilpasninger slik at ditt merke får flere riktige treff.

Prismodell

Vi legger ned store summer i å markedsføre kampanjesiden mot riktig målgruppe. Du kan selv velge hvilken betalingsmodell du ønsker nedenfor. (Prisene forutsetter at båtene allerede ligger på Båtsøk.no).

Fastpris

kr. 15.000

Betal pr. leads

kr. 7.500 + 1 500,- pr. leads

Du betaler ikke mer enn for 10 leads (makstak) = maks 22.500,-

Kontakt oss gjerne for mer informasjon

Charlotte Øvly

T: 957 88 349
E: charlotte@vbmedia.no

Lise S. Kalstad

T: 402 46 012
E: lise@vbmedia.no