Benytt anledningen når vi alle er på samme arena med blankpolerte sko, båter og utstyr!

Video- og bildepakke for sosiale medier

Dette får du

  • Redigerte bilder fra stand/utstilling, inkludert teambilde hvis ønskelig, tilpasset SoMe og web
  • Videopakke med 4-6 videoer a inntil 2 minutter tilpasset egen nettside og SoMe. Innholdet og budskapet i videoene blir vi enige om, men dette kan være gjennomgang av båtmodell(er), intervju, ønsket tema/satsninger fremover osv.

Tanken er at videoene blir godt innhold for publisering i sosiale medier/egne kanaler i etterkant av messa. Ved tidlig avtale og filming kan vi også levere en ferdig video inntil 2 minutter for publisering under selve messa.

Spør oss hvis andre ønsker! Vi mener Båter i Sjøen kan egne seg bra for å få samlet, godt materiale, og ikke minst sikrer dette en kostnadseffektiv produksjon.

Kontakt oss for tilbud

Annonsørinnhold under messa

Vi har journalister og fotograf på messa, og hva å benytte anledningen når båter, mannskap og liknende er på plass for å lage en god content-sak?

Innholdet kan etter avtale publiseres under messen eller i etterkant. Temaer kan være: Ny modell/nyhet, viktige budskap, presentasjon av nysatsning, merkevarebygging, jubileum osv.

Artikkelen publiseres på Båtens Verden.no og Båtsans.no og ligger på forsiden i 4 uker. I tillegg deler vi saken gjennom våre sosiale medier. URL-en til artikkelen lever «evig».

PRIS: kr. 12.900

Ønsker du et tilbud eller innspill?

Vi kommer gjerne med et uforpliktende pakketilbud på tvers av kanalene. Vi tilbyr selvsagt annonsedesign.

Charlotte Øvly

Telefon: 957 88 349

Kontakt meg

Lise Kalstad

Telefon: 402 46 012

Kontakt meg