Endelig en nybåtutstilling på nett

Båtsøk.no er en online båtguide som virkelig har funnet en nisje i markedet. Her kan brukere lett filtrere etter nye båter i Norge, og enkelt komme i kontakt med forhandler. Med over 1 500 båtvisninger hver dag har tjenesten hentet flere henvendelser fra kunder direkte til de som er oppført på Båtsøk.no. Båtsøk.no presenterer over 600 nye båter.

Vi gjør dine båter synlig for sterkt interesserte kunder

Vår siste gjennomførte brukerundersøkelse sa at 71 % hadde planer om å kjøpe båt i år eller neste år. Disse bruker Båtsøk aktivt for å orientere seg. Vi ser også at en stor andel av brukerne benytter seg av vår sammenligningsfunksjon. Skal dine båter dukke opp i filtreringsmotoren og i sammenligningsgrunnlaget?

Få kvalitative leads

Båtsøk.no skal gi leads og kundehenvendelser. De fleste klikker seg videre på «Finn forhandler«, som fører til importør/produsent sin forhandleroversikt. Noen velger også å «Be om tilbud«. Målet er at Båtsøk skal gi kvalitative leads og trafikk.

Vi gjør alle oppdateringer

Vi tar oss av publisering og vedlikehold av alle oppføringer, med jevnlig vedlikehold gjennom året. Vi bruker oss primært av importør/produsent sin nettside for å gjøre disse.

Vi jobber også med søkemotoroptimalisering og manuelle tilpasninger slik at ditt merke får flere riktige treff.

Digital båtutstilling hele døgnet

I tillegg til selve filtreringsmotoren, der brukeren kan filtrere på alt fra lengde, bredde, CE-kategori, utstyr og antall lugarer, lager vi også en rekke innhold om ulike båttyper, kjøpstips osv. – der aktuelle båter og utvalg blir fremmet. Vårt mål er at Båtsøk skal hjelpe brukeren med å finne riktig båttype og -modell.

Båtsøk er også Båter i Sjøen sin forlengede, digitale arm – og under messen i 2022 kunne publikum blant annet forespørre visning.

Gå til Båtsøk.no

Pris for oppføring

Du bestemmer selv hvilke båtmodeller som skal stilles ut på Båtsøk, men vi anbefaler å vise alle tilgjengelige modeller. Da er du med i flere sammenligninger og søk – og flere brukere klikker også på «se alle modeller» fra merket de ser på.

kr. 1 000

pr. båtmodell, pr. år

Priser inkluderer markedsføring av båtene og fri oppdatering av modeller fortløpende.

Bli med eller få mer informasjon

Vi hjelper deg med oppsett

Vi hjelper deg med å sette opp alle modellene dere ønsker helt gratis. Jo mindre dere trenger å gjøre, jo bedre for dere!

Eksempler på markedsføring

Kontakt oss

Båtsøk.no utgis av VB Media AS og
Båtens Verden

Charlotte Øvly
Telefon: 957 88 349
Epost: charlotte@vbmedia.no

Bli utstiller / få mer info

DIGITAL

Treffsikre nettsider for båtfolket! Vi tilbyr bannerannonser, annonsørinnhold og oppføringer på våre tjenester, i tillegg til at vår byråavdeling kan tilby digitale kjøp i andre kanaler, med spesiell vekt på Facebook, Google og Schibsted.

MAGASIN OG AVIS

Trykte magasiner gir høy troverdighet og merkevarebygging. Magasin fanger lanserens oppmerksomhet «i rett modus», og er en døråpner for videre søking og kjøpsprosess.