Båtglede er bransjens egen avis som skal markedsføre båtlivet og gi ansikt på aktørene lokalt. I 2023 utgis Båtglede utelukkende digitalt og blir en del av Opplev Båtlivet. Vi lover minst like mange lesere, og mange spennende eksponeringsflater.

Båtglede og Opplev Båtlivet utgis av VB Media AS i samarbeid med Norboats lokallag – i Østfold+Follo, Vestand og Agder-fylkene. Målet er å skape båtglede lokalt og vise hva bransjen kan tilby – og av hvem, samt fremme Norboats budskap.

Hele den lokale bransjen på ett sted

Vi bruker store summer på å markedsføre nettsiden i gitt tidspunkt, lokalt i både VG/Schibsted, FINN Båt, Facebook, Instagram og gjennom lokalavisene

Besøkende med kvalitet

Vi legger opp til flere lenker og markedsføring av din bedrift. Målet er å gi kvalitativ trafikk til din nettside, samt god markedsføring i en relevant kanal

Inspirasjon og nytte

Vi samler et tyvetalls inspirasjons- og nytteartikler for eksisterende og nye, potensielle båteiere

Nettsiden fortsetter å leve

Nå blir det enklere for dere å dele en artikkel om en aktuell båtmodell, en nyhet eller til hele avisen fra egne kanaler! Og nettsiden vil fortsette å leve etter kampanjeperioden

Vi vil gjerne presentere den nye, digitale Båtglede-avisen! Du kan også ta en titt på skissen selv, eller bla videre til markedsmulighetene.

Et tyvetalls inspirasjonsartikler

Vi publiserer og lager en rekke artikler om inspirasjon, nytte og praktisk. Slike vi kjenner fra den trykte utgaven, bare enda flere.

Båt- og utstyrsnyheter

Som vanlig skal vi omtale alle båt- og utstyrsnyheter som selges og representeres lokalt. I disse artiklene legges det nå opp til mulighet for bildegalleri og video. Og i hver artikkel linker vi direkte til lokale forhandlere, samt oppgir kontaktinformasjon. Genialt! Dette er inkludert i de to markedspakkene som kan sees under.

Din egen artikkel på forsiden

La leseren bli ekstra godt kjent med deg, eller frem ditt budskap gjennom en egen artikkel med mulighet for bilder, video, faktabokser og flere linker til din nettside. Synlig fra forsiden, og delbar i sosiale medier osv. ArtikkelURL-en lever evig/inntil du vil ha den avplublisert.

Bransjeguide gir trafikk

Vi har laget en egen bransjeguide der leseren kan filtrere på sted eller tjeneste (båtforhandler, verksted, båtmegler). Oppføringen linker til nettside, og viser annen kontaktinformasjon.

Logo på forsiden

Vi samler alle logoer, med direkte link til nettside, på forsiden av avisen. Målet er å fremme en samlet, lokal båtbransje. Dette er inkludert i begge markedspakkene under.

En del av Opplev Båtlivet

Kampanjesiden forblir tydelig linket fra Opplev Båtlivet.no og vil vare gjennom hele året. Opplev Båtlivet er Norboat og Båtens Verdens nettside for å fremme båt og båtliv gjennom hele året, både via egne og eksterne kanaler.

Fakta og distribusjon

Utgivelse og kampanjeperiode: 15, 16, 17 og 18. Etter endt kampanjeperiode blir siden liggende live og søkbar
Materiellfrist: 13.04
Forventet antall lesere: 30-80 000. Vi bruker 80 % av budsjettet på markedsføring. Sammen er vi sterke!
Distribusjon: Kjøp av markedsføring (sonet på Østfold) i Amedia (lokalaviser), Facebook, Google, Schibsted, FINN Båt

Utgiver: VB Media AS/Båtens Verden i samarbeid med Norboat

     

kr. 5.300,-

Kontakt oss for mer informasjon

Charlotte Øvly

T: 957 88 349
E: charlotte@vbmedia.no

MAGASIN OG AVIS

Trykte magasiner gir høy troverdighet og merkevarebygging. Magasin fanger lanserens oppmerksomhet «i rett modus», og er en døråpner for videre søking og kjøpsprosess.

DIGITAL

Treffsikre nettsider for båtfolket! Vi tilbyr bannerannonser, annonsørinnhold og oppføringer på våre tjenester, i tillegg til at vår byråavdeling kan tilby digitale kjøp i andre kanaler, med spesiell vekt på Facebook, Google og Schibsted.