VB Media

Stjernen Hockey

Magasin, trykksaker & video

Stjernen Hockey er Fredrikstads ishockeyklubb, en klubb som opp igjennom tidene har gjort det svært bra i norsk ishockey

Norgesmestere i 1980/81 og 1985/86 og seriemestere i 1986/97. Elitelaget var blant annet første klubb utenfor Oslo som klarte å heise «bøtta» og ble Norgesmestere.

Stjernen har før sesongen 2014/2015 jobbet aktivt med å forbedre publikums opplevelse både i og utenfor arenaen «Stjernehallen». Et av grepene som er gjort er lansering av et hockeymagasin – Stjernenskuddet – i samarbeid med VB Media. Tidligere har besøkende fått et A5-hefte med annonser og noe informasjon, samt et avisbilag to ganger årlig.

Sjernenskuddet er klubbens magasin med lekkert, sportslig design, gode og actionfylte bilder, trykket på glanset papir. Magasinet skal utgis tre ganger i året med et sideantall på 64 sider, og distribueres på arenaen, til samarbeidspartnere/sponsorer og møteplasser i Fredrikstad.

VB Media står for grafisk design, logo, koordinering av tekst og bilder, annonsemateriell – oppfølging og design av dette, samt deltar i «redaksjonskomiteen». Magasinet har vekket stor oppmerksomhet, også utenfor byen, og er unikt innefor hockeymiljøet.

 

Trykksaker

VB Media AS er Stjernen Hockeys byråpartner, og står for grafisk design av en rekke trykksaker og plakater, som kampprogrammet (for hver hjemmekamp), plakater og liknende – for å heve kvalitetsinntrykket til klubben.

 

Da Stjernen bestemte seg for å lage et hockeymagasin ble VB Media partner på bakgrunn av initiativ, kreativitet, fleksibilitet og fremferd. Den første utgaven av “Stjernen Skuddet” er produsert slik at den er med på å gi klubben det profesjonelle uttrykket man ønsker, og vi er nå i gang med et samarbeid vi er overbevist om blir langvarig” – Dag Solheim, arrangementssjef i Stjernen Hockey Elite