VB Media

Med kamera på tur

Grafisk design og markedsføring

VB Media gav sommeren 2015 ut boken “Med kamera på tur” av Erik Sandersen.

VB Media står som utgiver av boken, og har blant annet grafisk design og ansvar for markedsføring av boken.

Boken stammer fra en artikkelserie med samme navn i flere utgaver av Båtens Verden.
– Serien har nå blitt til en bok for deg som ønsker å formidle egne opplevelser til familie, venner og øvrige bekjente gjennom gode bilder tatt med kameraet ditt, sier Erik Sandersen.

– Båtens Verden er inne i sin 10. årgang og hva er vel mer naturlig å markere dette jubileet enn med noe som går på bilder. Verden kommuniserer mer og mer gjennom bilder med smarttelefon og nettbrett, via videoklipp og foto tatt med kompakt-, hybrid- eller speilreflekskamera, sier Sandersen.

Det er kort og godt blitt en hel del muligheter for å dele bildeopplevelser med andre, men det er et MEN. En trenger å ha litt basiskunnskap for å bli en god bildeformidler, ikke en masse teknisk viten, men noen praktiske råd og vink kan være greie å ha med på sommerferien. I båten, på hytta, på telttur med kajakken eller bare på en rusletur en varm sommerkveld når sola går i rødt og motivene formelig strømmer på.

Denne boka er derfor ment å være et verktøy, en motivasjonsfaktor, for deg som nå står foran mange uker med opplevelser. Så; Kast deg litt ut i det, prøv deg fram! Ikke vær redd for å trykke på utløseren, du kan jo bare slette – i etterkant.

Stå på, trykk på utløseren!

Du kan kjøpe boken på medkamera.no til kr 249,- i hele sommer.